Lena Marie L.A

UT PÅ TUR ALDRI SUR

 • Publisert: 24.04.2017, 22:38
 • Kategori: Livsstil


 • Og så var det mandag igjen vet du!  Her på skolen så går faktisk dagene i surr, no joke. Ender ofte opp med at jeg må sjekke mobilen for hvilken dag det er før jeg legger meg om kveldene. Herlig. På ukas første dag så er vi så heldige at vi begynner en time senere enn til vanlig, 09:30 (!!), så å stå opp fra senga om morgenene er no problemo. Dagen i dag har egentlig vært som en annen vanlig mandag her borte: dagen starter med morgensamling, as usual, deretter rektortime, vasketime, korridortime/ allsang, and that's about it. CHILL? Chill. Så sykt rart å tenke på hvor annerledes skolehverdagen min er her i forhold til hvordan jeg hadde det på videregående. Da gikk jeg på skolen til omtrent 16:00 hver dag, og var ikke hjemme før rundt i fem-tiden, så dager som dette her er jo mer eller mindre som en fridag. Nå må dere ikke tror at timeplanen min ser ut som mandager hele uken altså. Vi har lengre dager, med mer innholdsrike og faglige timer også, rettere sagt vanlige timer, men i sammenlikning med videregående, så er det veldig annerledes. Love itHvis noen forresten har spørsmål angående hvordan det er å gå på folkehøyskole, og lurer på hvordan det egentlig funker, så er det bare til å spørre. Jeg forteller gjerne!

  Så norsk som det går an å bli så tok selvfølgelig venninna mi og jeg en liten skogstur før middag. Er jo anbefalt å være mer eller mindre i fysiske aktivitet minimum, omtrent, en time til dagen? Så tur ble det! Ut på tur aldri sur? Til en forandring var det oppholdsvær her i Bergen i dag, til og med litt sol innimellom, så det måtte nytes! Været her er jo mer bipolart enn... vel, har vel kanskje ikke noe bra å sammenlikne det med, er i vært fall sykt ustabilt! Alle årstider på en dag jo. Bare i går var det både oppholdsvær med sol, så ble det overskya med masse regn, så stoppa nedbøret, men det ble heller da erstatta med den kalde vinden, og til slutt så endte dagen med snø. SNØI slutten av april?? ORKER IKKE, haha.


   

  - BRYLLUP - 

  Okay, kanskje litt veiledende tittel, men på søndag skal det arrangeres rollebryllup her på skolen! Hva er det? Vel, vi skal arrangere et bryllup, med vielse, mat, underholdning og hele pakka! Vil bare understreke at det ikke er noen som faktisk blir gift på ekte, vielsen er ikke gyldig i følge norske lover for å si det slikt haha, men det forsto dere sikkert. Gjestene kommer til å bestå av alt fra svigermor & svigerfar, til bestemor & bestefar. Bryllupets gjester er også så heldige å bestå av både kjendiser, rollefigurer og kjente fjes fra ulike filmer, bøker, serier etc. Tror det kommer til å bli skikkelig morsomt. Jeg gleder meg! Skulle gjerne ha sagt hvilken rolle jeg har fått utlevert, men det må nok holdes hemmelig inntil søndag. Var i vært fall på kostymelageret her på skolen før i dag, så da er det i boks! Skal gi dere en liten update om hvordan det var på mandag! Innså nettopp nå at mitt første bryllup jeg skal gå i, ikke er ekte en gang, gud, er det normalt å være 20 år og aldri ha vært i et før?? Føler meg i vært fall litt left out når det kommer til det punktet, har en følelse av at typ alle jeg kjenner har vært i et en eller annen gang i livet. Jaja, så får jeg en liten forsmak nå da!


  - Keep on coming med ønsker/ spørsmål til videovloggen! -
   

   

 • Publisert: 24.04.2017, 22:38
 • Kategori: Livsstil
 • 0 kommentarer
 • hits