Lena Marie L.A

UKAS PUSTEROM

 • Publisert: 23.04.2017, 21:34
 • Kategori: Blogg
 • Processed with VSCO with m3 preset Processed with VSCO with c1 preset

   

  - SØNDAG -

  Ahh søndager... Noen elsker dem, mens andre kan ikke fordra dem, og kunne helst ønsket at uken var foruten. Når jeg var yngre så kunne jeg ikke fordra søndager. Det var så. kjedelig. syntes jeg. Husker at mamma sa til meg at når du blir eldre så kommer du til å sette mer pris på dem, bare vent å se. Yngre meg tenkte bare mhm ja særlig!  Hadde mamma rett? Ja. Hver søndag så er det stille her på skolen (i forhold til de andre dagene i uken), og det er så herlig. For de som har maur i rompa og ikke kan fordra at ting går sakte, og at ikke så mye skjer, kan jeg forstå at de syns dager som dette er kjedelige, men det jeg har å si til dem er at dere rett og slett bare må lære å nyte dem. Søndager for meg er som å sette livet litt på vent. Glem alt av neste ukes oppgaver og ansvar. Ikke stress. Pust dypt, og ta deg en skikkelig pause. For det fortjener du. Det gjør alle. Søndager er ukas pusterom. Gjør ting du ellers ikke ville ha prioritert, og nå snakker jeg ikke om de oppgavene ekstra du kunne ha gjort på onsdagen, eller det du burde ha gjort på jobben. Gjør nada, eller gjør alt som du ellers ikke ville ha fått tid til, uten dårlig samvittighet. Neste ukes oppgaver og stress hører til neste uke. Ikke i dag. Ukas pusterom. 

  Meste parten av dagen min i dag har bestått av å bare ligge i sengen og stirret ut i rommet, som en annen tulling, og spekulert over alt og ingenting. Blir ofte søndagene mine det. Jeg liker å ikke lage så mange planer på ukas siste dag. Sykt usosialt? Ja, kanskje det, men det er fantastisk. I uka ellers er jeg alltid sosial og gjør som regel et eller annet, så for meg er det viktig å sette av litt alenetid. Som f.eks. kan bestå av å bare kunne ligge å tenke over alt og ingenting som i dag. Alt fra viktige tanker om fremtidige studier, til ikke så veldig viktige tanker, som f.eks. om jeg orker å hente tyggegummien som ligger på pulten på andre siden av rommet. Har ikke tid til å ha slike tanker resten av uken for da går ting og tang i ett kjør. Så det er deilig å leve i en liten boble av og til, her og nå, i nuet. Viktig for kropp og sjel det vet du, - haha ler jeg er så klein -
  I går så var egentlig planene til venninna mi Åse og meg å dra inn til Bergen for å gå på pop up shop'en til Eirin Kristiansen. Vi hadde selvfølgelig ikke sjekka opp tidspunktet på arrangementet grundig nok og innså at det allerede var ferdig når vi hadde tenkt oss av gårde. Great. Bestemte oss likevel for å dra inn til byen, bare for å komme oss litt bort fra denne lille øya, Frekhaug er en øy right? Eller? Bare en halv-øy?. Vi rakk uheldigvis ikke bussen. FLOTT. Og i og med skolen er plassert på en plass, som for meg er ute i ingenmannsland, så gikk ikke neste buss før om en time. Så vi satt oss da inne på Rema 1000 for å vente på neste buss. Etterhvert så ble vi lei av å sitte der inne å vente, så vi gikk heller ute rundt om kring i nabolaget. Typ ti min før bussen skulle ha kommet så hadde vi blitt så kalde at vi faktisk bare dro tilbake til skolen igjen. Det var den byturen liksom, gud haha! Kle oss litt bedre neste gang eller?

  Nå har klokka blitt litt over halv ti, og jeg har tenkt til å ta meg en joggetur og trene litt styrke til tross for at senga og Netflix egentlig kaller. For jeg vet at det får sjela mi til å føles bedre etterpå. It clears my mind.

  Ha en fin kveld videre!

  Processed with VSCO with m3 preset Processed with VSCO with c1 preset

  Processed with VSCO with m3 preset Processed with VSCO with c1 preset

   

  Tenkte foresten på å lage en liten videovlog i løpet av uken hvis dere er interessert i det? 

  Legg igjen en kommentar hvis du har en mening om hvilken type vlog det burde være!
   

   

 • Publisert: 23.04.2017, 21:34
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  TINANNA

  23.04.2017 kl.21:54

  Så fine bilder! Hadde vært gøy med vlog :D
  TINANNA: å tusentakk snille <3 Ja, har litt lyst til å få det til! :D Men bare hvis litt flere også melder interesse for det :S ...

  (Følgte deg btw nettopp, du har FIN blogg! <3)

  Ane

  23.04.2017 kl.22:29

  Ja vlog
  Ane: : xD !!

  25.04.2017 kl.09:45

  Spørsmål!

  Hva gleder du deg til å gjøre i sommer?

  Hva er planene dine til høsten?

  Hvordan er det å gå på fhs, angrer du?

  Kan du fortelle litt om deg selv og hvordan du er som person.

  Skriv en ny kommentar

  hits