Lena Marie L.A

ET MEDMENNESKE SOM SIER HALLO

 • Publisert: 20.04.2017, 20:24
 • Kategori: Blogg


 • Tre og en halv uke til jeg flytter hjem igjen, wow! Det siste året har jeg gått på folkehøyskole i Bergen og tiden for å avslutte også dette kapittelet i livet mitt er snart her. Personlig syns jeg alltid det er fantastisk å avslutte slike ting som dette, selvfølgelig er det også veldig trist på mange måter, men det betyr at nye eventyr er i vente. Livet er så uforutsigbart og man vet aldri hva som kommer til å skje og hva man kommer til å oppleve. Uansett om man har en plan her i livet, enten om det er planer om utdanning og jobb, reise og familie osv, så er det alltid de uforutsigbare små-elementene som sniker seg inn i hverdagen vår som gjør livet spennende. Til et eventyr. Jeg er en person som setter veldig stor pris på de små elementene som jeg kaller det for. TENK hvor.kjedelig. livet hadde vært om alt gikk til punkt og prikke hele tiden! Det går vel heller ikke an det?

  Akkurat nå sitter jeg her på rommet mitt på skolen og tenker på fremtiden min og jeg gleder meg sånn til å se hvor den bringer meg! Først og fremst kommer den til å bringe meg hjem igjen til Stavanger. Ja, 20 år gammel jente som flytter hjem igjen til mamma og pappa, guuud. Men jeg gleder meg jeg! Folk fra Stavanger blir ofte kalt patriotiske, og det er vel kanskje litt sannhet i det I guess, for jeg elsker Stavanger langt inn i hjerterota mi.
  Som sagt, jeg skal flytte hjem igjen og deretter vet jeg ikke helt hvordan hverdagen min kommer til å bli formet. Jeg har lagt noen planer som jeg ønsker å få til, men hvilken rekkefølge de blir gjennomført i, og hvor lang tid det kommer til å ta, det har jeg ingen anelse om. Som nevnt tidligere så går det ikke an å planlegge livet til punkt og prikke. Det går an å ha en mal, men ikke en oppskrift.

  Siden en ny side, på et nytt kapittel i livet mitt, snart skal startes, fikk jeg en trang til å starte opp bloggen igjen! Ikke av en spesiell grunn, men flere antar jeg. Surrende tanker om fremtiden, et behov for å få ut de tankene for å rydde litt oppi der, og kanskje fordi jeg vil studere journalistikk en gang i fremtiden og tenkte at dette er et godt forum for å øve og uttrykke meg litt på... I honestly don't know. Våkna bare opp i dag og bare jeg vil begynne å blogge igjen! Det var jo så kjekt. Hvorfor slutta jeg egentlig?

  Når jeg først logga meg innpå blogg.no nå, for første gang på hmm tre år? så skulle jeg krysse av på hvilken kategori denne bloggen skulle ligge under. Hmm, alternativ? Mote? Trening? Reise? Sex og samliv, politikk, religion, skjønnhet? Endte opp med å krysse av på personlig. For jeg som person er opptatt av alt dette her, og mer som så. Jeg er en person med ulike interesser, tanker og meninger. Derfor tenkte jeg at jeg ikke kunne identifisere bloggen min under bare en kategori som f.eks. mote, selv om det er en ting jeg er opptatt av og muligens kommer til å skrive om senere. Dette blir en personlig blogg, som vil si at jeg kommer til å skrive om alt ifra A til Å og mellom himmel og jord. Om alt og ingenting. Tanker og opplevelser fra meg, til og for dere. Og for meg. Jeg er et menneske som folk flest, og kan ikke bare identifiseres og bli satt under en kategori.

  Jeg er ikke et menneske som lever blant stjernene og har de mest ekstatiske opplevelsene å fortelle om, men å lese om den normale hverdagen til et medmenneske kan kanskje være til hjelp for noen? Eller bare ren underholding? Jeg vet ikke jeg. Jeg trives i vært fall med å lese slike type blogger. Så enten om du er her for å bli, eller bare ville sjekke ut hva søren er det Lena har starta med nå da, guud, så takker jeg dere for at dere i det hele tatt stakk innom, og jeg sier hallo til dere!

   

  Arrivederci, vi snakkes senere!

 • Publisert: 20.04.2017, 20:24
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Atle

  22.04.2017 kl.10:38

  Kanon skrevet.Du e 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
  Atle: haha åå pappa då<33

  Skriv en ny kommentar

  hits